Чацкалица – Ко смо ми

Људи који су језгро Чачкалице

ЧАЧКАЛИЦА УДРУЖЕЊЕ ГРАЂАНА

Чачкалица је основана 2020. године, од стране двојице ентузијаста којима су се прикључили људи који су препознали наш приступ. Наш циљ је да документујемо што више прича, објеката, археолошких налаза, предања, сачуваних или скоро изгубљених натписа, манастира, цркава.

Трудимо се да приче лично истражимо и да будемо на лицу места, да пипнемо и чачнемо.

Ненад Панајотовић, организација и маркетинг

НЕНАД ПАНАЈОТОВИЋ

Ненад је неуморан организатор, педантан, војнички способан и прецизан, води рачуна о нашим авантурама, безбедности и труди се да нас промовише. Без њега Чачкалица не би имала енергије за рад. Он је суштински чвориште екипе што се комуникација тиче.

Алекса Дабић, снимање

Алекса Дабић

Алекса нам даје крила у буквалном смислу јер снима и из ваздуха, са земље и под водом. Он је и наш једногласно изабрани Председник, јер на младима свет остаје, Труди да пратимо трендове и да радимо са квалитетном техником.

 

Јелена Малешевић, археологија

ЈЕЛЕНА МАЛЕШЕВИЋ

Јелена је стручни сарадник Чачкалице, археолог, радила је на ископавању многих локалитета са професором Ђорђем Јанковићем и Светозаром Станковићем.

Она је и позната модна креаторка, цењена у свету, са веома успешним колекцијама. Оно што њене креације чини посебним је веза са праисторијом, са баштином цивилизација са овог поднебља укомпонованих у модерну форму.

У Чачкалици Јелена ће нам давати везу са прохујалим цивилизацијама а можда и са некима које ће тек доћи.

Čačkalica

Podelite sa prijateljima